portarata2 1200x600

Tri tjedna manifestacije Prosinac u uli – Dicembre in città prošla su u punom sjaju no predstoje intenzivni predbožićni programi u još veselijem tonu. U četvrtak, 19. prosinca u 18 satiodržat će se Božićni koncert CSMS Luigi Dalla Piccola. U Čarobnoj šumi u 17 nastupit će Čarobna frula a u 18 će se u Gradskoj knjižici otvoriti izložba „Zajedno“; projekt koji potpisuju Udruga Art studio, Škola za odgoj i obrazovanje Pula i OŠ Kaštanjer. U 20:00 održat će se tradicionalni „Božić u INK“ sa Markom Toljom i Mijom Dimšić.

Petak će započeti u 10 prezentacijom Kalendara DV Rin Tin Tin 2020 u Zajednici Talijana. Popodne je Čarobna šuma rezervirana za ples, nastupom Saltatrixastični plesni advent u 17. Uvečer, u 19 sati, odvijat će se istovremeno tri događaja; Kultura narodu – 70 godina edukacijskog odjela Arheološkog muzeja Istre u Svetim Srcima, Tradicionalni Božićni koncert Muzičke akademije u Puli u Crkvi sv. Antuna i Groznica Božićne večeri udruge Sense &Danceu Patinaggiu. U INK-u održat će se 23. Večer tradicijske glazbe i plesa „KUD Uljanik i gosti“ u 19:30 dok će pola sata kasnije na Rocktarati nastupit pulski Antitodor.

Subotu na Tržnici obogatit će nastup grupa Blue Sky i In Vino Veritas u 10:30. U Čarobnoj šumi održat će se niz programa: atraktivni ulični show Klauna Mareka pod nazivom Cirkusarije za velike i male u 11, Mali plesni dar Puli DND Pula studija Plesaoničica u 17 i predstava Božićni kolačići Bake Mraz Teatra Naranče u 18.  U 19 u INK-u na rasporedu je Art Dance završna Božićna produkcija. Rocktaratu će u uobičajeno vrijeme raspjevati Top Of the Pops dok će se pola sata kasnije, u 21, u Circolu održati zimska edicija Groovoteke.

U nedjelju će Čarobnu šumu uveseljavat predstava Neuredan Božić Udruge Birikina u 10. Posljednja adventska svijeća upalit će se u 11 sa Zborom Lino Mariani. Od 10:30 do 12:00 tradicionalno će se na Valkanama održati Doček ronilačkog Djeda Mraza i potapanje božićnog drvca. U 17 sati u čarobnoj šumi svoj rad će predstaviti AB Original s nastupom Uplešimo u Novu, dok će svoje pjevačko iskustvo dokazati i Zbor Zaro s Tradicionalnim božićnim koncertom u INK. Portarata je rezervirana za riječku grupu Blagdan Band u 20:30.



Organizatori:
Glavni sponzor:
Sponzori:
Uz potporu:
Medijski pokrovitelji: