forum 1200x600

Nakon Božića pa sve do kraja godine Puljane i njihove goste očekuje gust raspored zabavnih programa.

26. prosinca od 18 sati u Čarobnoj šumi će se održati vatreni spektakl Martiniuss Cirkuskih animacija te nastup AB Originala Uplešimo u Novu. Na Rocktarati će se održati koncert grupe Pips, Chips & Videoclips. Sljedećeg dana posjetitelje Čarobne šume očekuje niz programa; u 10 predstava Tko je naškrobio Zemlji kolača Udruge Birikina, u 17 plesni nastup Cool Step te u 19 predstava Neuredan Božić Udruge Birikina. Pozornicu Rocktarate će zauzeti Radioaktiv u 20:30 a pola sata kasnije u Klubu Kotač Vasil Hadžimanov Band.

Subota započinje Božićnom bajkovnicom Teatra Naranče u 10:30 nakon čega slijede Cirkusarije za velike i male Klauna Mareka a istovremeno će se na Tržnici upriličiti glazbeni nastupi OPG Groovoteke, program Rock na markatu i Side Effects. U 17:00 će svoj rad predstaviti Čarobna frula na Giardinima, u 19:00 iznimni Showcase u organizaciji Seasplash platforme u Valerijinom parku a Rocktaratu će osigurati Krug – EKV tribute band u 20:30.

Nedjelja u u 13 u Klubu Uljanik nudi atraktivni program  C.U.B.E. Vol 7/ Breakdance & Hip – hop Battles Večernji program na Rocktarati izvesti će grupa Febra. Od nedjelje pa do Silvestrova djecu će u Čarobnoj šumi uveseljavati Baka Mraz i vilenjaci.

30. prosinca Vesna Nežić - Ružić će se tradicionalno družiti na Raspjevanom jutru u Čitaonici kluba umirovljenika u 11:00. Koncert odličnih nota održat će se i u 20 u Sv. Srcima a pola sata kasnije na Rocktarati nastupaju Stabilizacija i Subversion BL.

Posljednji dan 2019. godine započinje u 10:30s Marendom na markatu iz Velike pulske padele uz nastup Vesne Nežić Ružić i grupe Quattro Redicool. Doček Nove godine u podne na rasporedu je u 11:00 s Mattom Shaftom i grupom Nola. Večernji doček organiziran je na tri lokacije; Šajeta na Portarati, Novogodišnja zabava u Klubu Kotač te na Trgu Forum s DJ M. Funkovich, legendarnim Zabranjenim Pušenjem i grupom Le Monde.



Organizatori:
Glavni sponzor:
Sponzori:
Uz potporu:
Medijski pokrovitelji: